Ágyi poloska kiírtása hatékonyan

ágyi poloska kiírtása

Az ágyi poloska kiírtása nem könnyű feladat. Ez az apró éjszakai vérszívó rovar igen jó rejtőzködő, a legapróbb résekbe, repedésekbe is megbújik. Ahhoz, hogy az ágyi poloska kiírtása hatékony legyen, nagyon fontos a megfelelő szakértelem, alaposság és a kombinált hatású, hatékony irtószerek alkalmazása.

Az ágyi poloska 6-12 hónapig is él, hosszan bírja táplálék nélkül, akár hónapokig is. Ez idő alatt akár 200 petét is képes lerakni, tehát egy viszonylag könnyen és gyorsan szaporodó rovarféléről van szó.

Miért nehéz kiírtani az ágyi poloskát?

Az ágyi poloska kiírtásának nehézségét elsősorban rejtőzködő életmódja jelenti. A jelenlétét a legtöbbször az ágyi poloska jelei alapján (csípések, levedlett bőr, ürülék, elpusztult rovarok, ritkán jellegzetes szag) lehet beazonosítani. Magát az ágyi poloskát általában csak akkor lehet észrevenni különösebb keresés nélkül, ha már komoly az ágyi poloska fertőzöttség mértéke, és mindenhol jelen vannak.

Gyakori jelenség, hogy az egyik lakásból a másikba terjednek, és akár egész lakóházakat megfertőznek. Ez nagyban megnehezíti az ágyi poloska kiírtását, mert a visszafertőződés esélye igen magas. Ha csak egyetlen egy lakásban nem történik meg az ágyi poloskairtás, ahol szükséges lett volna, nagy valószínűséggel ismételten el tud terjedni. A csőáttörések mellett, vagy az elektromos vezetékek között előszeretettel közlekedik a lakások között.

Hogyan lehet hatékony az ágyi poloska kiírtása?

Kiírtása során nem elegendő csak a megtalált ágyi poloskák elpusztítása. Nagyon fontos, hogy a kezelés teljeskörű legyen, azaz kiterjedjen olyan helyekre is, ahol az ágyi poloska megbújik, illetve az ágyi poloskák petéi is elpusztuljanak.

Az ágyi poloska kiírtása többkomponensű irtószerekkel történik. Az irtószerek mind a kifejlett rovarokat, mind a petéket elpusztítják. A fertőzés mértékétől és a kezelés helyének tulajdonságaitól függően permetezéssel, légtér kezeléssel, illetve porozással történik az irtás.

A permetezéssel tartós hatású mező jön létre, így hosszútávon is kifejti hatását. A légtér kezeléssel a megbújt rovarok előjönnek, és a permetezéssel létrehozott sávba belemászva elpusztulnak. A porozás a porózus, permetezéssel nem kezelhető részek, pl konnektorok, fal repedések, rések kezelésére szolgál. Az alkalmazott irtási módszereket a fertőzés mértékétől és a helyszín sajátosságaitól függően, a helyszínen határozza meg a poloskairtást végző szakember.

Az ágyi poloska kiírtása szakértelmet igénylő feladat. Ha életét megkeserítik az ágyi poloskák, ne várjon, kérjen tőlük ajánlatot! Hívjon minket a a +3670 293-9534-as telefonszámon vagy töltse ki a lenti űrlapot! Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az ágyi poloskairtás területén!


Ágyi poloskairtás ajánlatkérés


Ajánlatkérés