Darázsirtás porozással bontás nélkül

darázsirtás porozással bontás nélkül

Sokan tartanak attól, ha a darazsak a falba, vagy a cserép alá költöznek be, meg kell bontani az épületet, hogy hozzáférjünk a fészekhez. Szerencsére erre nincsen szükség, a darázsirtás porozással, bontás nélkül is tökéletes hatékonysággal elvégezhető. Ha a darazsak be tudnak jutni a fészekbe, garantáltan bejuttatható a darázsirtó por is.

Hogyan történik a darázsirtás porozással?

Ahhoz, hogy a darázsirtás porozással elvégezhető legyen, szükséges tudni, hogy hol jutnak be a darazsak. Ezek az úgynevezett röpnyílások, ahol a darazsak ki-be járnak a fészekbe. Előfordul, hogy egy laikus számára ezt nehéz megtalálni, de az avatott szemek könnyen megtalálják. Általában ott találhatóak a bejáratok, ahol rendszeresen sok darázs röpköd.

Ahol felfedezhetők ezek a röplyukak, ott található a fészek is. Itt kell bejuttatni a darázsirtó port. Ahhoz, hogy a darázsirtást hatékonyan végezzük, a megfelelő irtószeren kívül egy magasnyomású porozógépre is szükség van, ezzel juttathatjuk be az irtószert. 

Leggyakoribb darázsfészek helyek:

  • Cserepek alatt
  • Tető, vagy fal szigetelésében 
  • Padláson
  • Tetődeszkák alatt
  • Redőnytokban
  • Falrepedésekben
darázsirtás porozással
Ahol a darázs be tud jutni a fészekbe, a porzógéppel a darázsirtó por is bejuttatható

Hatékony a darázsirtás porozással? 

Igen, az egyik leghatékonyabb darázsirtási módszer. A darázsirtó port egy magasnyomású porozógéppel juttatjuk be a fészekbe. Az irtószer így a fészek minden pontjára bejut, és elpusztítja a fészekben található darazsakat, lárvákat. 

Az irtószer kombinált hatóanyag tartalmának köszönhetően nem csak a fészekben található darazsak pusztulnak el. Az éppen a fészken kívül tartózkodó példányok sem térnek vissza többé a fészekbe, köszönhetően a darázsirtó szer riasztó hatásának. Az általunk használt irtószerek engedélyezett, kiváló minőségű kombinált irtószerek. Kizárólag a darazsakra veszélyesek, emberre, emlősállatokra egyáltalán nem veszélyes. 

Ki kell-e szedni a darázsfészket irtás után?

Nem, a darázsfészek a helyén maradhat, szükségtelen a kiszedése. A darázsfészek rövid időn belül magától lebomlik. Az eltávolítása akkor szükséges, ha valamilyen mechanikai akadályt jelent, pl a redőnyt nem lehet tőle felhúzni, vagy leengedni.

A porozással kezelt fészekbe garantáltan nem költöznek már vissza a darazsak. Az általunk elvégzett darázsirtásra garanciát vállalunk. Garantáljuk, hogy ugyanabban a szezonban a darazsak nem költöznek vissza az irtás helyére! 

A darázsirtás porozással egy hatékony, és biztonságos darázsirtási módszer. Ha ellepték a darazsak, és szeretne megszabadulni tőlük, hívjon minket a +3670 293-9534-as telefonszámon vagy töltse ki a lenti űrlapot!


Darázsirtás ajánlatkérés


Ajánlatkérés