Darázsirtás Velence

A darázsirtás Velence területén is jellemzően a lódarázs, a kecskedarázs, a német darázs és a francia darázs miatt válik szükségessé.A darazsak jelenléte nem csak zavaró, de fájdalmas a csípésük, és akár komoly allergiás tüneteket is okozhatnak. Különösen veszélyes a lódarazsak jelenléte, de a többi, hazánkban jellemző darázsfajta is sok kellemetlenséget okozhat. 

Darázsirtás Velencén és környékén

A darázsirtást Velencén és a környékbeli településeken profi irtószerekkel, szakértelemmel és biztonságosan végezzük. A darázsirtás első lépéseként megvizsgáljuk a darázsfészek elhelyezkedését, azonosítjuk a darazsak fajtáját és ennek megfelelően választjuk ki a leghatékonyabb kezelési módot. A darázsirtást permetezéssel, porozással, aeroszolos (spray, hidegköd) irtószerrel, vagy füstpatronnal végezzük. 

Az általunk alkalmazott darázsirtó szerek emberre teljesen biztonságosak. Taglózó és kiűző szerek is egyben. A taglózó hatásnak köszönhetően a fészekben lévő darazsak elpusztulnak. A darázsirtás idején a fészken kívül lévő darazsak a kiűző hatásnak hála nem mennek vissza. Az irtószer biztosítja, hogy a szezonban a darazsak ugyanoda nem fészkelnek be. 

Darázsirtás házilag

A lódarázs irtását házilag semmilyen körülmények között ne próbálja meg! A legveszélyesebb és legagresszívabb darázsfajta, amely azonnal támad, és nagyon fájdalmas a csípése! Ha lódarázs fészkeli be magát környezetébe, mindenképpen kérjen szakértő segítséget!

darázsirtás velence lódarázs
A lódarázs irtása Velence városában is gyakori. Nagyon veszélye darázsfaj!

A darázsirtás házilag nagyon veszélyes munka, semmiképpen sem javasoljuk, hogy szakértelem nélkül bárki próbálkozzon vele! A darázscsípés akár életveszélyes is lehet, ha valaki allergiás rá. Igen komoly mennyiségű csípés veszélyének teszi ki magát, aki megfelelő védőruházat, szakértelem és kellően hatékony, kereskedelmi forgalomban nem kapható irtószerek nélkül áll neki a darazsak irtásának. 

Darázsirtás megrendelése +3670 293-9534

 

Darázsirtás csapdával

Darázscsapdával érdemes lehet próbálkozni, amennyiben a fészek nem a kertben található, és csak táplálkozni járnak a kertbe a darazsak. Ilyen esetben sajnos a rovarirtó sem tud mit tenni, ha a fészket nem lehet felszámolni a helyszínen, mert a szomszédban van. 

Házilag is védekezhet ilyen esetben a darazsak ellen. Egy műanyag üveget félbe vágva, a felső részét az üveg alja felé fordítva hatékony darázscsapdát készíthet. Az üveg alsó részébe cukros, mézes vizet, alkoholtartalmú édes italt töltve ellenállhatatlan csemegét készíthet a darazsak számára. Arra mindenképpen figyelni kell, hogy a csapda ne vonzzon több darazsat, mint amennyi a kertben már megtalálható. 

Darázsirtás Velencén garanciával 

Az általunk elvégzett munkára 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk! A garancia időtartamának megállapításához mindenképpen helyszíni megtekintés és személyes megbeszélés szükséges. A kártevőirtás garancia időtartama függ a körülményektől, melyeket csak a helyszínen tudunk megállapítani. A kezelés hosszú távú eredményességét több tényező is befolyásolhatja. 

Lakossági és közületi darázsirtás Velence

A darázsirtás Velence minden részén elérhető a lakosság és közintézmények, vállalkozások számára is! Vállalkozásunk minden vonatkozó törvényi előírásnak megfelel, munkatársaink magasan képzett, tapasztalattal rendelkező szakemberek és kizáról engedélyezett, biztonságos irtószereket használunk. 

A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Darázsirtás velencei családi házak, lakások területén, nyaralók, gyümölcsösök, hétvégi házak területén
  • Darázsirtás velencei vállalkozások, üzlethelyiségek, vendéglátó egységek, szállodák, panziók részére
  • Darázsirtás velencei iskolák, óvodák területén, önkormányzati tulajdonban álló közterületek esetén
  • Darázsirtás velencei egészségügyi szolgáltatók területén

Darázsirtás árak Velence 

A darázsirtás Velence városában 22.000 forint + kiszállásí díj ártól elérhető. Az árat befolyásolja a fészkek száma, a fészkek elhelyezkedése, megközelíthetősége. Kérjen ajánlatot, és munkatársunk minden részletre kiterjedően tájékoztatja majd a darázsirtás költségeiről!


Darázsirtás megrendeléseAjánlatkérés