Kezdőlap Garancia

Garancia

kártevőírtás garancia100%-os elégedettségi garanciát vállalunk az általunk elvégzett munkára! A garancia időtartamának megállapításához mindenképpen helyszíni megtekintés és személyes megbeszélés szükséges. A kártevőirtás garancia függ a körülményektől, melyeket csak a helyszínen tudunk megállapítani. A kezelés hosszú távú eredményességét több tényező is befolyásolhatja. A zsúfolt lakások, vagy köztudottan fertőzött társasházak esetén a visszafertőződés esélye igen magas lehet.
Szakembereink szakmai hozzáértése és az általuk elvégzett munka színvonala és a felhasznált eszközök minősége 100%-os, azonban sok esetben az Ön közreműködésére is szükség lehet a garancia érvényesíthetőségéhez. Előfordulhat, hogy a kártevőmentesítést követően Önnek is lesznek feladatai, pl csőáttörések szigetelése. Ha ez nem történik meg, egy fertőzött társasház esetében a visszafertőződés, vagy újabb kártevők is előbukkanhatnak!

Minden kártevőirtási helyszín más, így általánosítani nem lehet. A helyszínre érkező szakember a legjobb anyagokat használva, maximális szakértelemmel végzi el feladatát, mely végén pontos, részletes és korrekt tájékoztatás ad Önnek az esetleges teendőiről, és a garancia időtartamáról!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Írja le, miben tudunk segíteni, és Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!