Kezdőlap HACCP kártevőirtás

HACCP kártevőirtás

haccp kártevőirtásMagyarországon a HACCP rendszer folyamatos működtetése kötelező az élelmiszerek és italok előállitására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló egységek területén. A rendszer része az egészsegügyi kártevők elleni védekezés. A HACCP kártevőírtás kötelezettségét jogszabályok rögzitik, és kizárólag szakképzett személy végezheti.

HACCP kártevőirtás megrendelése +3670 293-9534

HACCP kártevőírtás élelmiszer ipari vállalkozásoknak

haccp kártevőirtás élelmisze

Az élelmiszer és ital kereskedelemben, előállitásban, raktározásban, vendéglátásban tevékenykedő cégeknek kötelező jelleggel évente legalább kétszer, megelőző jelleggel szükséges a HACCP kártevőirtást elvégeztetni. Leggyakrabban a csótányok és a rágcsálók telepszenek meg ezeken a helyeken. Ezek a kártevők komoly anyagi károkat okozhatnak, illetve jelentős egészségügyi veszélyeket jelentenek. A rágcsálók mindent megrágnak, a megrágott élelmiszerek bepenészednek, fogyasztásra alkalmatlanná, így eladhatatlanná válnak. Az egerek és a patkányok mindenhova odapiszkítanak, amely igen veszélyes az egészségreA csótányok jelenléte nem csak visszataszító, de a rágcsálókkal egyetemben mindent végigjárnak. Testükre, lábukra ragadhatnak kórokozók, melyeket tovább terjeszthetnek. Mind a rágcsálók, mind a csótányok igen gyorsan szaporodnak, hetek leforgása alatt néhány példányból komoly populáció jöhet létre. Ha tapasztalja ezeknek a kártevőknek a jelenlétét, ne várjon, azonnal kérje kártevőirtó segítségét!   A HACCP kártevőirtást szakszerűen elvégezve megelőzhető illetve megszüntethető a kártevők jelenléte. Munkánk során 100%-ban HACCP kártevőirtás elvégzésére alkalmas irtószerekkel dolgozunk, melyek minden vonatkozó jogszabálynak megfelelnek!

HACCP kártevőirtás megrendelése +3670 293-9534

HACCP rovar- és rágcsálóirtás szállásadóknak

A vonatkozó jogszabályok a szállásadók számára előírják az évente kétszeri, kötelező, preventív jellegű kártevőmentesítést. A szállások esetében a leggyakrabban előforduló kártevők az ágyi poloska és a csótány. A szállásra érkező vendégek ruházatukon, csomagjaikon hurcolhatják be ezeket a kártevőket a szállásra, sok esetben csak azok petéit juttatják be a szobákba. Ezek szinte észrevehetetlenek.A rejtett életmódjuk miatt nagyon nehéz időben észrevenni ezeket a rovarokat. Amennyiben jelenlétükre utaló jeleket tapasztalunk, a legtöbb esetben már komolyabb fertőzéssel kell szembenézni. Ha a rovarok jelenléte egyértelművé válik, azonnal rovarirtó szakember segítségét kell kérni! A leghatékonyabb védekezés a csótány és az ágyi poloska ellen a megelőzés, mely az évente legalább két alkalommal történő irtószeres preventív rovarirtást jelenti. Az általunk felhasznált irtószerek 100%-ban engedélyezett, HACCP kártevőirtás előírásainak megfelelő termékek, emlősökre, beleértve az embereket, semmilyen veszélyt nem jelentenek. Minden munkatársunk rendelkezik a jogszabály által előírt szakképzettséggel és megfelelő tapasztalattal.

haccp kártevőirtás

HACCP kártevőírtás közösségi terekben

A mozik, művelődési házak, konferencia termek, könyvtárak, kulturális központok ideális életfeltételeket jelentenek több kártevőnek. Az ágyi poloska, a csótányok, a bolha és a rágcsálók előszeretettel telepednek meg a közösségi terekben. A gyakran cserélődő közönség ruházatán, cipőjén hurcolja be a rovarokat, vagy azok lárváit. A gyakran nyitott nyílászárókon pedig a rágcsálók jutnak könnyen be az épületekbe. A kártevők számára ideális környezetet jelentenek a gyakran sötét, nyugodt terek. Ebben a környezetben nagyon gyorsan el tudnak szaporodni, számos kellemetlenséget okozva. A rovarok csípése igen kellemetlen emlékeket jelent a látogatóknak, és könnyen megfertőzhetik otthonukat is. A rágcsálók mindent megrágnak, és összepiszkítanak, mely a kellemetlen szagokon túl, komoly fertőzésveszélyt is jelent. A HACCP kártevőirtás rendszerével megelőzheti a problémát, mielőtt még kialakulna. Ha tapasztalja kártevők jelenlétét, ne várjon, azonnal hívjon kártevőirtó szakembert!

haccp kártevőirtás mozi

Megrendelem a HACCP kártevőirtást

HACCP kártevőmentesítés Nemzeti Dohányboltokban

haccp kártevőirtás dohányboltA nemzeti dohányboltokban is kötelező előírás a HACCP kártevőirtás elvégzése. A kártevőmentesítés során a vásárlók részére észrevehetetlen helyeken végezzük a kártevőmentesítést. A megfelelő helyekre kihelyezett csalétek dobozok, és rovarmentesítő készítmények egy átlag ember számára nem észrevehetőek. A kártevőmentesítésről a jogszabályoknak megfelelő HACCP kártevőirtás igazolásához szükséges dokumentációt készítünk a megrendelőknek. Az elkészített dokumentáció teljeskörűen megfelel a szakhatóság által támasztott jogszabályi kötelezettségeknek. A HACCP rovar- és rágcsálóirtás elvégzéséhez szakképzettség szükséges, és jogszabály által jóváhagyott irtószereket kell használni. Az elvégzett munkáról dokumentációt kell készíteni, melyet egy ellenőrzés során fel kell tudni mutatni.

HACCP rovar- és rágcsálómentesítés egészségügyi intézményeknek

A kártevőmentesítés során kizárólag engedélyezett, szakhatóság által jóváhagyott anyagokat alkalmazunk, mely az emberi szervezet számára nem ártalmas. A munkát az Ön által megadott időpontban, diszkréten végezzük. Minden szükséges végzettséggel, engedéllyel és tapasztalattal rendelkezünk, amely a hatékony kártevőmentesítéshez szükséges.

haccp kártevőirtás rágcsálóirtás

HACCP kártevőirtás megrendelése +3670 293-9534

HACCP kártevőirtás árak

HACCP kártevőirtás

11.500 Ft -tól
A HACCP kártevőirtás minden esetben a törvényi előírásoknak megfelelő irtószerekkel, és dokumentáció készítésével történik! A rágcsálóirtó csalétek tároló dobozok és rovarcsapdák száma a terület nagyságától függően a maximális hatékonyság érdekében változik.
  • 1-30 nm 11.500,- Ft
  • 31-60 nm 13.800,- Ft
  • 61-100 nm 16.300, -Ft
  • 101-150 nm 17.400,- Ft
  • 151-200 nm 18.600,- Ft
  • 201 nm-től kérje egyedi ajánlatunkat!
  • Légy elleni védekezés 2000,- Ft