Mit tehet a gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen?

gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen

A gipszkarton felett az egerek biztonságos búvóhelyet találnak, kényelmes fészkeket alakíthatnak ki. Senki sem zavarja őket, így a gipszkarton felett szaladgáló egerek nagyon jól érzik magukat ezeken a helyeken. Nem könnyen lehet őket kiűzni, vagy kiirtani. 

Ilyen biztonságos helyeken nagyon könnyen, és gyorsan elszaporodhatnak, még több bosszúságot okozva a lakóknak. Az egér nagyon rossz lakótárs, mindent megrág, mindenbe belepiszkít és sokféle betegséget terjeszt. 

Ajánlatkérés egérirtásra +3670 293-9534

Gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen megoldás a hatékony egérirtás

A gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen célszerű szakértelemmel rendelkező rágcsálóírtót hívni. Az irtásukhoz mindenképpen ismerni kell szokásaikat, fel kell fedezni az útvonalaikat, amelyet arra használnak, hogy élelemhez jussanak. Ugyanis az egerek a gipszkarton felett, vagy gipszkarton falban nem találnak táplálékot. 

Fontos megfigyelni, hogy hol jutnak be, és ki a fészkükből. A közlekedő útvonalaikon kell egér csapdákat és mérgezett csalétket kihelyezni. Az egér irtószerek kihelyezése során körültekintéssel kell eljárni, és megfelelő csalétket kell kihelyezni, hogy az egérirtás hatékony legyen. 

Ajánlatkérés egérirtásra

A legfontosabb szempont, hogy az egereken kívül más élőlény ne fogyaszthasson a mérgezett csalétekből, az egerek viszont könnyen megtalálják. A csalétektől elpusztult egerek nem indulnak oszlásnak, az irtószerek mumifikáló anyagot tartalmaznak, így az elhullott egyedek nem büdösödnek. 

Mit csinál az egér a gipszkarton mögött?

Az egerek a gipszkarton mögött csak a búvóhelyüket, fészküket alakítják ki. Itt gyűjtik az élelmet is. Táplálékért mindenképpen ki kell jönniük, mert a szigetelést, vagy magát a gipszkartont, a tartó elemeket nem tudják megenni. A vezetékekben azonban kárt tudnak okozni, amellyel zárlatot, és akár tüzet is okozhatnak a lakásban. A fa és műanyag tartószerkezeteket megrághatják, melyek ettől meggyengülhetnek.

Ajánlatkérés egérirtásra +3670 293-9534

gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen hatékony védekezés
A gipszkarton felett szaladgáló egerek, vagy a gipszkartón mögött lévő egerek megrághatják a vezetékeket

Ha megoldható, a fészküket is mindenképpen meg kell szüntetni. A legjobb a fészek helyét alaposan kitakarítani, fertőtleni. A bejutási pontokat meg kell szüntetni, a legapróbb réseket is el kell tömíteni. Így nem tudnak majd bejutni újból a gipszkartonba.

A gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen szakértelem nélkül, házilagos módszerekkel nagyon nehéz felvenni a harcot. Mindenképpen javasolt szakember segítségét kérni, mert az egyik legnehezebben hozzáférhető helyen alakították ki fészküket. Ha szakértő segítségre van szüksége a gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen, hívjon minket, segítünk!

Ajánlatkérés egérirtásra +3670 293-9534


Ajánlatkérés egérirtásra


Ajánlatkérés