Kezdőlap Nyest kiűzés

Nyest kiűzés

A nyest kiűzés legtöbb esetben a padlásra beköltözött nyestek miatt válik szükségessé. A nyest egy kis termetű, barna színű ragadozó. Testhossza 40-50 centiméter körüli, farka 20-30 cm, súlya 1-2 kilogrammot nyom. Éjszakai ragadozó, amely előszeretettel költözik tetőterekbe, padlásokra,de az autók motorháza is kedvelt tartózkodási helye. Előszeretettel rágja el a vezetékeket, amellyel komoly károkat okoznak. nyest kiűzés nyest a padláson Könnyen felismerhető ragadozó, a mellén található jellegzetes fehér foltról. Ez a látszólag kedves kis állat, sok bosszúságot és komoly anyagi kárt okozhat ott, ahova beköltözik. A nyest jelenlétére utaló jelek a felhalmozott ürülék, a tojáshéjak, félig elfogyasztott kisállatok. Az éjszakai órákban gyakran hangoskodnak, szaladgálnak a padláson. Emberre nem veszélyes, nem támad, de roppant zavaró a jelenlétük, és komoly károkat is okozhatnak a tető szigetelésében, vezetékekben. Ilyen esetekben válik szükségessé a nyest riasztás.

Nyest kiűzés megrendelése +3670 293-9534

Nyest a padláson

A nyestek éjszaka járják az utcákat táplálék után kutatva.  Az elejtett zsákmányt aztán a padlásokra hurcolják, és ott fogyasztják el. A városi környezet, a sok kommunális hulladék miatt terített asztalt jelent nekik, így előszeretettel költöznek városokba. A nyest nem csak egy helyen húzza meg magát,felváltva használ több padlást is. Folyamatosan csak abban az esetben tartózkodik valahol, ha kölykei vannak. A nyest kiűzés nehéz munka, mert igen apró réseken is át tudják préselni magukat, így könnyedén bejutnak a padlásokra is. Jelenlétük során ürülék kupacokat, félig elfogyaszott kisállatokat hagynak maguk után, melyek fertőzésveszélyesek. Jelentős anyagi kárt is okozhatnak. A padláson elmozdíthatják a tetőcserepeket, megrághatják a szigetelést és az elektromos vezetékeket is. Ha a padláson friss ürülék kupacokat talál, kisállat tetemeket, tojáshéjakat, és éjszaka motoszkálást, zajongást hall a padlásról, szüksége lesz a nyest kiűzésre!

Online ajánlatot kérek

nyest kiűzés

Nyest kiűzés menete

A nyest kiűzése során meg kell keresni azokat a helyeket, ahol a nyest be tud jutni a padlásra. Ezek egészen kis rések is lehetnek. A bejutási pontokat meg kell szüntetni, valamint nyest riasztószert szükséges szétszórni. A nyest csapdázása nem hatásos, igen okos állatok, a csapdákat elkerülik. Mérgezése, irtása tilos, így a nyest kiűzésén kívül más módszer nem alkalmazható. A nyest kiűzését magas nyomással kijuttatott riasztószer alkalmazásával végezzük. A nyest kiűzés során használt távoltartó por semmilyen állatra, vagy emberre veszélyes anyagot nem tartalmaz. A kijuttatott porzóanyag olyan szagot áraszt magából, mely csak a nyestek számára taszító. A bejutási pontok megszüntetésével, a nyestriasztó por kijuttatásával hatékonyan, és hosszú távon eredményesen végezhető a nyest kiűzés.

Megrendelem a nyestkiűzést +3670 293-9534

Nyest kiűzés árak

Nyestkiűzés

16.500 Ft -tól
Anyestriasztás az állat életének veszélyezetetése nélkül történik korszerű nyestriasztó, és kiűző szerek használatával. Az árát befolyásolja az alapterület nagysága és a fészek elhelyezkedése. A leghatékonyabb kezelést szakembereink a helyszínen tudják kiválasztani, melyről tájékoztatják Önt!
  • Bejutási pontok megkeresése
  • Nyestirtás korszerű kiűzőszerekkel
  • 100%-ban engedélyezett riasztószer
  • Állatbarát módszerek