Kezdőlap Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

A rágcsálók nem szívesen látott vendégek az otthonokban vagy a ház körül. Mégis gyakran beköltöznek a lakásokba, házakba. A hatékony rágcsálóirtás elvégzését jobb szakemberre bízni. A leggyakrabban egérirtás, patkányirtás vagy nyest kiűzés válik szükségessé az otthonokban. A rágcsálóirtás elmulasztása nem csak sok bosszúságot okoz, de komoly egészségügyi veszélyforrást is jelent. Ha elszaporodnak a rágcsálók otthonában, vagy a ház körül, a rágcsálóirtás elengedhetetlen lesz. Ne várjon vele, csak rosszabb lesz.

Rágcsálóirtás megrendelése +3670 293-9534

Patkányirtás

A rágcsáloirtás sok esetben a patkányok miatt válik szükségessé. A két problémát okozó patkány fajta a vándorpatkány és a házi patkány. A patkányirtás mindkét fajta esetében körültekintést igényel. Házilag nehéz őket kiirtani, ismerni kell szokásaikat. A hatékony patkányirtás során maximális biztonsággal kell kihelyezni a mérgezett csalétket, hogy azt más élőlény ne ehesse meg, de a patkányok mindenképpen egyenek belőle. A rágcsálóirtás munka egyik legnehezebb feladata a hatékony patkányirtás kivitelezése. Nagyon intelligens, óvatos és szapora állatok ezért nem könnyű a patkányirtás házilag, mindenképpen érdemes rágcsálóirtás területén jártas szakember segítségét igénybe venni.  

Egérirtás

Az egérirtás a patkányirtáshoz hasonlóan igen gyakori. Az apró kis egerek rengeteg problémát okozhatnak. A rágcsálóirtás az egerek tekintetében két egér fajta, a mezei egér és a házi egér miatt válik szükségessé a legtöbb esetben. Az egerek a legapróbb réseken is képesek keresztül préselni magukat és akár a falon is tudnak szaladni. Nagyon okos, kíváncsi és nagyon szapora állatok. Nagyon hamar elszaporodnak, rengeteg bosszúságot okoznak. Mindent megrágnak, mindenbe belepiszkítanak. Az egérirtás házilag néhány egér esetén akár hatásos is lehet, azonban a biztonságos és hatékony rágcsálóirtás elvégzéséhez mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni.

Rágcsálóirtás – Online megrendelés

Nyest kiűzés

A nyest egy erdei ragadozó, amely jól érzi magát városi környezetben is. A nyest kiűzés nem kifejezetten rágcsálóirtás, ugyanis a nyest megmérgezése, elpusztítása tilos. A csapdákat messziről kerülik. A nyest kiűzés hatékonyan nyest kiűző szerrel történik, amelynek köszönhetően a nyest nem költözik vissza oda, ahonnan kiűzték. Legtöbbször a padlásokon ver tanyát és egyszerre több padlást is használ. Csak akkor tartózkodik egy helyen sokáig, ha kölykei vannak. Mindent megrág, nagy zajt csap a padlásokon. Szükségleteit egy helyre végzi, amely komoly fertőzésveszélyt jelent. A fészkébe gyakran hordja fel táplálékát, mely maradéka igen fertőzésveszélyes és büdös.

HACCP rágcsálóirtás

A HACCP rendszer előirásai megkövetelik a HACCP rágcsálóirtás elvégzését. Ennek hiánya komoly bírságot jelenthet egy ellenőrzés során. A HACCP rágcsálóirtás csak szakember által végezhető, amelyről igazolást kell tudni felmutatni egy ellenőrzés során. Vállalkozások számára teljeskörű HACCP rágcsálóirtás és rovarirtás szolgáltatást nyújtunk. 

Rágcsálóirtás megrendelése +3670 293-9534