asd

Egérirtás

Az egerek fajtái a világ minden pontján megtalálalható kártevők. Még a déli sarkvidéken is képes megélni, szaporodni. Ha valamely egérfajta megtelepszik otthonában, és nem sikerül időben házilagos módszerekkel megfékezni, az egérirtás egészen biztosan elkerülhetetlen lesz. Az egér akár két-három évig is élhet. Ivarérettségétől kezdve 6 hetente 8-10 utódot képes a világra hozni, és azokat fel is nevelni. Néhány hónap alatt, amennyiben nem gondoskodik az egérirtásról, teljesen elszaporodhatnak és rengeteg bosszúságot okozhatnak.

Ajánlatkérés egérirtásra

Az egér általános mérete 7-9 cm, súlya 15-25 gramm körüli. Rendkívül óvatos rágcsálók, a szürkületi órákban, és az éjszaka első felében a legaktívabbak. Életük során nem vándorolnak annyit, mint a patkányok, jóval szűkebb életterük van. Az élelmiszereket megrágják, amelynek következménye, hogy az ételekben megtelepszik a penész. Amerre járnak, mindenhova piszkítanak. A maguk után hagyott ürülék, illetve vizelet a baktériumok számára igen kedvező környezet az elszaporodásra, ráadásul igen jellegzetes, büdös szagot áraszt. Komoly betegségek melegágya lehet az egér jelenléte, így ha szükségessé válik az egérirtás, ne várjon vele, nem lesz jobb, hívjon szakembert! egérirtás

Egérirtás ajánlatkérés +3670 293-9534

Egér kiirtása házból, lakásból

Az egerek bármikor besurranhatnak otthonunkba is, nem csak a haszonállatok körül szaporodhatnak el. Sőt, akár társasházakban, lakótelepeken is könnyen elszaporodhatnak. A legapróbb résen keresztül is képesek átjutni, de akár egy nyitott ajtó vagy ablak is hívogató számukra. Ha beköltöznek az egerek, a kellemetlen szagokon, piszkításon és fertőzésveszélyen kívül fel kell készülni az éjszakai kaparásra, motoszkálásra is, mely nagyon kellemetlen. Ilyen esetekben lehet próbálkozni házilagos egérirtási módszerekkel is. Kihelyezhető egércsapda a feltételezett útvonalukra, vagy egérragasztó is alkalmazható. Az egérirtás során az egérragasztó kétségkívül hatékony, viszont elég visszataszító látványt nyújt. Házilagos egérirtás során kerülendő a méreganyag kihelyezése, szakértelem nélkül ez igen veszélyes! Nem csak az egereket, de akár saját magunkat, családtagjainkat, vagy házikedvenceinket is veszélybe sodorhatjuk vele!

Ajánlatkérés egérirtásra

Egérirtás menete

Az egérirtás leggyakrabban véralvadás gátló mérgezett csalétek kihelyezésével, illetve csapdázással történik. A csalétkek kihelyezése minden esetben biztonságosan, csak az egerek számára hozzáférhetően kerül kihelyezésre. Az egérirtást végző szakember az egerek útvonalát figyelembe véve helyezi ki a csalétket zárt dobozban. A kihelyezett dobozok tartalmához gyermek, kutya, macska, egyéb kisállat nem tud hozzáférni. A mérgezett csalétekkel csak az egerek tudnak érintkezni, ezzel garatnálva az egérirtás biztonságosságát.  Az egérirtáshoz használt anyag tartalmaz egy ún. mumifikáló anyagot, melynek köszönhetően az egerek nem indulnak oszlásnak, ha elpusztulnak a mérgezett csalétektől. Az esetlegesen nem látható helyen elhullott egerek így nem árasztanak majd kellemetlen szagokat. Ha elszaporodtak otthonában, az udvarában ezek a szapora kis rágcsálók, ne várjon, rendelje meg az egérirtást!

egér kiirtása házból
Biztonságosan kihelyezett, hatékony mérgezett csalétekkel történik az egérirtás

Megrendelem az egérirtást +3670 293-9534

Egérirtás árak

Egérirtás ára

22.500 Ft -tól

Ajánlatkérés egérirtásra


Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni az egérirtást?

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és kérjen ajánlatot egérirtásra! Kollegáink részletesen tájékoztatják majd Önt a egérirtással kapcsolatos kérdésekben!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően időpontot egyeztetünk a egérirtásra. Amennyiben Önnek is megfelelő és a közelben dolgozunk, akár még aznap is elvégezzük az egérirtást

Munka elvégzése

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az egérirtás területén, így biztos lehet abban, hogy megszabadítjuk a kártevőktől! A munkánkra a legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk!

Miért válasszon minket az egérirtásra?

Évtizedes tapasztalat

Vállalkozásunk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik egérirtás területén.

Időben érkezünk

A megbeszélt időpontot betartjuk, így Önnek nem kell egész nap a egérirtót várni.

100% Garancia

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk az elvégzett munkára! A garancia feltételeiről mindig pontosan és korrekten tájékoztatjuk!