Kezdőlap Rágcsálóirtás Patkányirtás

Patkányirtás

Magyarországon leggyakrabban a házi, vagy vándor patkány okozta problémák miatt válik szükségessé a patkányirtás. A patkányok általános hossza farok nélkül 23-29 centiméter. Igen szapora állatok, már három hónapos koruktól kezdve ivarérettek. Egy-egy ellésnél a nőstény patkány 9-12 utódot hoz a világra és nevel fel. Az esti és reggeli órákban a legaktívabbak.

Ajánlatkérés patkányirtásra

patkányirtás módszerei

Állandó járatokat használnak, területüket szaganyaggal jelölik meg. A patkányok nem válogatósak, alapvetően növényevők, de az emberi környezetben megtalálható emberi táplálékot sem vetik meg. Több, mint 40 féle betegség terjesztői lehetnek, így emberekre, és állatokra is egyaránt veszélyesek!

Patkányirtás megrendelése +3670 293-9534

Patkányirtás módszerei

Ha egy patkány kolónia megtelepszik otthona környékén, egészen biztos, hogy szüksége lesz patkányirtásra! A patkányirtás leggyakrabban méreganyag kihelyezésével történik, de enyhébb fertőzöttség esetén más módszerek is elérhetőek a patkányirtás elvégézéséhez. Az patkányirtási módszer megválasztása előtt mindenképpen fel kell mérni a fertőzöttség mértékét. Nem mindegy, hogy a patkányirtás néhány, vagy akár több száz egyedre kell, hogy kiterjedjen.

Patkányirtás irtószerrel

A patkányirtást leggyakrabban és leghatékonyabban véralvadásgátló irtószer biztonságos kihelyezésével végezhetjük. Az eljárás során zárt konténerekbe kerül kihelyezésre az irtószeres csalétek, amely csak a patkányok számára hozzáférhető. Gyermek, vagy háziállat a mérgezett csalétket nem tudja elérni, így ez a módszer családi környezetben is biztonsággal alkalmazható.

Ajánlatkérés patkányirtásra

patkányirtás
Leggyakrabban a zárható csalétek tárolókba kihelyezett irtószert szükséges alkalmazni

A patkányokat intelligenciájuk miatt nem lehet olyan irtószerrel kiírtani, amely azonnal végzetes számukra. Az elhullott példányok miatt a többi patkány nem enne a csalétekből, ezért olyan szer használata szükséges, mely késleltetve fejti ki hatását. Az alkalmazott irtószerek olyan anyagot tartalmaznak, mely az elhullott patkányokat mumifikálja. Így az észrevétlen helyeken elhullott példányok nem indulnak oszlásnak, nem lesz bűz az irtást követően.

A patkányok, amennyiben nem nagy a populáció, kiírthatóak csapdák kihelyezésével is. A csapdás patkányirtás során lehetőség van élve fogó csapdák kihelyezésére is, amennyiben a patkány elpusztítása nem cél. A csapdás patkányírtást hatékonyan végezni sok ideig nem lehet. A patkányok nagyon találékony, okos állatok, kifigyelik a csapdát, és a rájuk leselkedő veszély miatt elkerülik azt.

Megrendelem a patkányirtást +3670 293-9534

Patkányirtás árak


Ajánlat kérés patkányirtásra


Patkányirtás ára

10.500 Ft -tól