Rólunk

Vállalkozásunkat több mint 10 éves szakmai tapasztalat alapján hoztuk létre, hogy kitűnjünk elhivatottságunkkal és minőségi munkavégzésünkkel. Célunk az, hogy mind személyünket, mind munkánkat elismerjék és ehhez eddig is mindent megtettünk, ahogyan ezután is tenni fogjuk!

Hírünk szájról szájra is terjed, és ez nem véletlen, ennél jobb reklám nem is kell. Professzionális irtószereink, emberbarát kommunikációnk, ügyfélorientáltságunk és versenyképes áraink sikerünk kulcsai, melyeken a jövőben sem kívánunk változtatni!

Teljes körű rovar és rágcsálóirtást végzünk, valamint fertőtlenítést is vállalunk. A rovar és rágcsálóirtást a legkorszerűbb eszközökkel végezzük. A felhasznált írtószerek 100% biztonságos, környezetbarát irtószerek, melyek az Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedélyével vannak ellátva. Ezek az irtószerek biztonsággal használhatók, mivel sem emberre, sem háziállatra nincsenek káros hatással.


Ha szüksége van kártevőirtásra, fertőtlenítésre, vagy csak kérdése volna, hívjon minket a +3670 293-9534-as telefonszámon , vagy írjon nekünk a rovarcontrol@gmail.com e-mail címre!