Kezdőlap Rovarirtás Ágyi poloskairtás

Ágyi poloskairtás

Az ágyi poloska egy éjszakai vérszívó rovar, melynek jelenlétét nagyon nehéz észrevenni. Leggyakrabban az ismeretlen eredetű, viszkető, égő csípések jelzik jelenlétét. Mielőtt azonban az ágyi poloskairtás mellett döntene, mindenképpen javasolt egy bőrgyógyász felkeresése, hiszen más oka is lehet az ismeretlen eredetű viszkető kiütéseknek. Ha Önön kívül családja többi tagján is jelentkeznek a csípések, esetleg felfedezi a rovart, ne habozzon, rendelje meg az ágyi poloskairtást!

Ajánlatkérés ágyi poloskairtásra +3670 293-9534

Ágyi poloskairtás előtti teendők

Az ágyi poloskairtást megelőzően szükséges a zsúfoltságot csökkenteni a fertőzött szobában. Az ágyi poloska leggyakrabban az ágy környékén telepszik meg, így jut legkönnyebben táplálékhoz. Rejtőzködő, éjszakai életmódja miatt nehéz megtalálni őket, és a legapróbb résekbe, repedésekbe is képesek elbújni. A poloskairtást végző szakember megérkezése előtt az ágy környékéről szükséges elpakolni. Figyelni kell arra, hogy a fertőzött tárgyakat ne vigye át másik szobába, mert ezzel megfertőzheti azokat a helyiségeket is, amelyek addig nem voltak fertőzöttek. Az ágyneműtartóból pakoljon ki, az esetlegesen fertőzött berendezési tárgyakat tegye zsákba. A pontos teendőiről szakemberünk a poloskairtást megelőzően részletesen tájékoztatni fogja!

Ágyi poloskairtás
Ágyi poloska táplálkozás közben

Ágyi poloskairtás megrendelése +3670 293-9534

Ágyi poloskairtás menete

Az ágyi poloskairtás menetét minden esetben a poloskairtást végző szakember állapítja meg. Az ágyi poloska irtás nagy szakértelmet és odafigyelést igényel. A rovart nehéz megtalálni, és a megfelelő irtószert több komponensből kell összeállítani. Gyakran kialakul náluk rezisztencia, mely azt jelenti, hogy ellenállóak lesznek a vegyszerekkel szemben. Ezért mindenképpen többkomponensű irtószert szükséges használni ahhoz, hogy az ágyi poloskairtást hatékonyan elvégezhessük. A lakosság számára elérhető vegyszerekkel szinte egészen biztos, hogy nem sikerül majd kiirtani az életét megkeserítő poloskát. Az ágyi poloskairtás során permetezéssel egy tartós méregmezőt hozunk létre, mely hosszabb távon fejti ki poloskairtó hatását. A permetezés érinti a szoba olyan részeit, ahol a poloskák vélt, vagy valós búvóhelye megtalálható. A poloskairtás során szükség lehet a permetezésen felül légtér kezelésre is, mely során a repedésekben, résekben megbújó poloskák előjönnek. A kibújó rovarok belemásznak az irtószerbe. Ezért fontos, hogy az ágyi poloska irtószer hatása hosszan tartó legyen.

Ajánlatkérés ágyi poloska írtásra

Ágyi poloskairtás utáni takarítás

A polskairtás után csak a száraz takarítás megengedett, a vizes takarítás (felmosás) tilos, hiszen ezzel az irtószert is eltávolítaná. Előfordulhat, hogy a kezelést követően néhány órára el kell hagynia lakását, majd alapos szellőztetés után veheti használatba ismét. Az ágyi poloskairtást végző szakember a poloskairtást követően részletesen tájékoztatni fogja Önt az esetleges teendőiről, tudnivalókról.

ágyi poloskairtás utáni takarítás
Az ágyi poloska egyik rejtekhelye

Ágyi poloska irtás ára

Mint minden általunk nyújtott szolgáltatás esetében, az ágyi poloskairtás munkánk során is kizárólag engedélyezett, biztonságos irtószereket használunk, szakértelemmel. Így garantáljuk, hogy a poloskákon kívül másnak nem kell tartania az alkalmazott vegyszerektől. Az Ön és családja biztonsága a legfontosabb szempontunk, a hatékony ágyi poloskairtás elvégzése mellett!


Ajánlatot kérek


Ágyi poloska irtás ára

13.500 Ft -tól