Kezdőlap Rovarirtás Bolhairtás

Bolhairtás

bolhairtásA leggyakrabban gondot okozó bolhafajták, amelyek miatt szükségessé válik a bolhairtás a kutyabolha, a macskabolha és az emberbolha. A bolhák általában 1-2 mm nagyságúak, sötétbarna vagy fekete színűek és nincs szárnyuk. Hátsó ugrólábukkal, akár egy méterre is felugranak, ami testméretükhöz képest hatalmas teljesítmény. Szájszerveik vérszívásra és szúrásra egyaránt alkalmasak.

Bolhairtás megrendelése +3670 293-9534

Bolhairtás menete

A bolhairtás nem terjedhet ki csak a kifejlett egyedekre, ugyanis a kifejlett, látható bolhák a valódi bolha populáció néhány százalékát teszik csak ki. A bolhairtásnál olyan szereket alkalmazunk, melyek a kifejlett bolhákat azonnal elpusztítják, valamint kifejlődésgátló anyagot tartalmaznak. A már lerakott peték, a kifejlődött lárvák és bábok így nem tudnak kikelni. Ha a bolhairtást nem komplex, taglózó hatású és kifejlődést gátló irtószerekkel végzik, egészen biztosan újra meg kell rendelnünk a bolhairtást. A bolha bábok egészen sokáig képesek báb formájukat megőrizni, és rezgés hatására kikelni, majd az áldozatra ugrani. Így elegendő, ha elsétálunk egy bolha báb mellett, az általunk keltett rezgést érzékelve a báb állapotból kipattan, és hamarosan ismét szükségünk lesz a bolhairtásra. Báb állapotban nincs kifejlett idegrendszerük, és egy védőburok is óvja őket, így a kifejlődést gátló irtószer nincs rájuk hatással.

Ajánlatkérés bolhairtásra

bolhairtás illóolajjal
A bolhairtást a leggyakrabban permetezéssel végzik

Bolhairtás házilag ecettel, illóolajjal

A kereskedelmi forgalomban kapható házilagos bolhairtó szerekkel nem lehet azt a hatást elérni, amit egy szakszerűen végrehajtott bolhairtással. A házilagos bolhairtási kísérlet szinte minden esetben csak felesleges pénzkidobás, és csak még jobban elszaparodik a bolha. A házilagos bolhairtás csak abban az esetben hozhat sikert, ha házikedvencünkön észleljük a vérszívók jelenlétét. Ebben az esetben a házikedvencet mindenképpen kezelni kell, illetve igen sűrűn, akár naponta többször is, forró vízzel felmosni. Fekhelyét cseréljük le, és sűrűn mossuk magas hőmérsékleten. Gondoskodjunk kedvencünk folyamatos bolha elleni védelméről. Ha egy hét után is tapasztalja a bolhák nyomát, akkor mindenképpen szükséges a szakszerű bolhairtást megrendelni. Ha Önnek nincs házikedvence, aki a bolhákat a házba vagy lakásba hozhatta volna, nincs más választása, a bolhairtás elkerülhetetlen! Ilyen esetben ne várjon, ne próbálkozzon házi praktikákkal, csak rosszabb lesz! Rendelje meg haladéktalanul a bolhairtást!

Ajánlatkérés bolhairtásra +3670 293-9534


Ajánlatkérés bolhairtásra


Bolhairtás ára

9.000 Ft -tól