Kezdőlap Rovarirtás Csótányirtás

Csótányirtás

Hazánkban a három legelterjedtebb csótány fajta a konyhai csótány, a német csótány és az amerikai csótány. Ahol ezek a rovarok elszaporodnak, mindenképpen szükségessé válik a csótányirtás. A csótányok számos betegséget, fertőzés terjeszthetnek, ezért különösen fontos, hogy irtásuk felől gondoskodjunk.

Csótányirtás megrendelése +3670 293-9534

Csótányirtás menete

Miután megrendelte a csótányirtást, munkatársaink felkeresik Önt, hogy egyeztethessük a csótányirtási munka menetét, időpontját. Kártevőirtó szakemberünk előre egyeztetett időpontban keresi fel Önt. Munkatársunk diszkréten érkezik az otthonába, megjelenésében semmi sem utal majd arra, hogy csótányirtásra érkezett Önhöz. A helyszínen kollégánk meghatározza, hogy mely csótányirtási eljárás a leghatékonyabb, melyről Önt is tájékoztatja, majd elvégzi a csótányirtást.

Csótányirtás permetezéssel

csótányirtás menete
Csótányirtás permetezéssel

A csótányirtást a legtöbb esetben permetezéssel végzik a szakembereink. A permetezés során, a csótányok közlekedési útvonalában egy tartós méregmezőt képezünk. A csótányok áthaladva a permet mezőn, belelépnek a az érintőméregbe és a számukra halálos vegyszer felszívódik testrészeiken át. Erős fertőzöttség esetén a leggyorsabb és leghatékonyabb csótányirtási módszer. A méregmező száradás után nem látható. A permetszer csak a csótányokra veszélyes, így Önre, családjára, vagy házi kedvenceire nem jelent veszélyt.

Ajánlat kérés csótány irtásra

Csótányirtás gélezéssel

csótányirtás gélezéssel
A csótányokat vonzza a kihelyezett gél

A csótányirtás gélezéssel egy viszonylag új technológia a kártevőirtásban. Az eljárás során a mérget gél formájában helyezik ki szakembereink, mely odavonzza a csótányokat. Az így kihelyezett gélpöttyök vonzzák a csótányokat, és fogyasztanak belőle. Az irtószer a csótányba kerülve azonnal elkezdi kifejteni hatását, és a rovar pusztulását okozza. A csótányok elfogyasztják az elhullott társaikat, így a méreg újra kifejti hatását. Emiatt a csótányirtási munka után az elhullott csótányok száma kevesebbnek tűnik. A csótányirtó gél kb 1 méteres körzetben vonzza a csótányokat, így nem kell attól tartania, hogy a szomszédból is átjönnek a csótányok Önhöz a gél csalogató hatása miatt. Alkalmazása mellett a többi élelemforrást el kell zárni a csótányok elől, amely gyakran nehéz feladat.

Megrendelem a csótányirtást +3670 293-9534

Csótányirtás macska, kutya mellett

A felhasznált vegyszerek csak a hidegvérűekre veszélyes, így a csótányirtás macska, kutya, vagy más háziállat mellett biztonságosan végezhető, nem jelent veszélyt számukra. Amennyiben Ön kedvtelésből tart otthonában hidegvérű állatot (halak, rovarok, kígyók) kollegáink kellő körültekintéssel, az ő biztonságuk szem előtt tartásával végzi majd a csótányirtást. Kedvence, és családja velünk biztonságban lesz!

Ajánlat kérés csótány irtásra

 


Ajánlat kérés csótány irtásra


Csótányirtás árak

Csótányirtás

9.000 Ft-tól