Kezdőlap Rovarirtás Darázsirtás

Darázsirtás

Magyarországon jellemzően négy fajta darázs okoz problémát, ezek a francia darázs, a német darázs, a kecske darázs és a lódarázs. A darázsirtás szükségessé válhat, ahol ezek a kellemetlen rovarok megtelepszenek. A darazsakat mindenki igyekszik elkerülni, a csípésük nagyon fájdalmas. Sok esetben okozhat allergiás reakciót, mely akár emberéletet is követelhet. Ha darázsirtásra van szüksége, minden esetben kérje szakember segítségét, hogy önmagát és szeretteit biztonságban tudhassa!

Darázsirtás megrendelése +3670 293-9534

Darázsirtás menete

A darázsirtás nagy felkészültséget igényel, és kellő körültekintéssel kell végezni. A legjobb megoldás, ha az összes, a fészekben lévő darazsat elpusztítjuk. A darázsirtást végző szakember többrétegű védőruhában kezdi meg a darazsak irtását. Először felkutatja a fészket, majd kiválasztja a legjobb darázsirtási módszert, amellyel az irtás a leghatékonyabb lehet.

darázsirtás házilag
Darázsfészek a falon

Szakembereink a helyszínen választják ki az alkalmazandó írtási módszert. A darázsirtást végezhetik permetezéssel, porozással, aeroszolos (spray, hidegköd), vagy füstpatronnal. Az általunk alkalmazott darázsirtó szerek taglózó és kiűző szerek is egyben. A taglózó hatásnak köszönhetően a fészekben lévő darazsak elpusztulnak. A darázsirtás idején a fészken kívül lévő darazsak a kiűző hatásnak hála nem mennek vissza. Az irtószer biztosítja, hogy a szezonban a darazsak már biztosan ne okozzanak problémát Önnek és családjának.

Ajánlatkérés darázsirtásra

Darázsirtás házilag

darázsirtás
A lódarázs különösen veszélyes darázs fajta

Ha darazsak fészkelték be magukat otthonába, a darázsirtás elvégzésével lehet próbálkozni házilag is, de nagyon veszélyes munkafolyamatról van szó. Akár életveszélyes is lehet a szakértelem, és megfelelő védőfelszerelés nélküli darázsirtás! A lódarázs irtása különösen veszélyes, ez a darázs faj azonnal támad, ha megzavarják a fészküket és nagyon veszélyes a csípésük. Ha nem tudja pontosan, hogy hol taláható a darázsfészek, vagy nehezen megközelíthető helyen van, a darázsirtásra tett próbálkozásai jó eséllyel nem csak veszélyesek, de feleslegesek is lesznek. A darázs csípése igen komoly allergiás rohamot okozhat, amely emberéletet is követelhet. Az allergia bármikor kialakulhat. Akár úgy is, hogy Önt korábban csípte már meg darázs, és azt gondolja, nem jelent veszélyt Önnek egy darázscsípés. Ne kockáztasson, bízza szakemberre a darázsirtást!

Megrendelem a darázsirtást +3670 293-9534

Darázsirtás árak

Darázsirtás

13.800 Ft -tól

Ajánlat kérés darázsirtása