asd
Kezdőlap Rovarirtás Darázsirtás Darázsirtás Budapest

Darázsirtás Budapest

A darázsirtás Budapest területén is gyakran elkerülhetetlen. Magyarországon, így a fővárosban is, jellemzően négy fajta darázs okoz problémát. Ezek a francia darázs, a német darázs, a kecske darázs és a lódarázs. A darázsirtás Budapest bármely kerületében szükségessé válhat, ahol ezek a kellemetlen rovarok megtelepszenek. A darazsakat mindenki igyekszik elkerülni, a csípésük nagyon fájdalmas. Gyakran allergiás reakciót is okoznak, mely akár emberéletet is követelhet. Ha darázsirtás Budapest területén szükséges, minden esetben kérje szakember segítségét, hogy önmagát és szeretteit biztonságban tudhassa!

Darázsirtás Budapest területén +3670 293-9534

Darázsirtás Budapest területén

A darazsak irtása nagy felkészültséget igényel, és kellő körültekintéssel kell végezni. A legjobb megoldás, ha az összes, a fészekben lévő darazsat elpusztítjuk. A darázsirtást végző szakember többrétegű védőruhában kezdi meg a darazsak irtását. Először felkutatja a fészket, majd kiválasztja a legjobb darázsirtási módszert, amellyel az irtás a leghatékonyabb lehet.

Darázsirtás Budapest
A darázsirtás Budapest területén is szükségessé válhat

Szakembereink a helyszínen választják ki az alkalmazandó írtási módszert. A darázsirtást végezhetik permetezéssel, porozással, aeroszolos (spray, hidegköd), vagy füstpatronnal. Az általunk alkalmazott darázsirtó szerek taglózó és kiűző szerek is egyben. A taglózó hatásnak köszönhetően a fészekben lévő darazsak elpusztulnak. A darázsirtás idején a fészken kívül lévő darazsak a kiűző hatásnak hála nem mennek vissza. Az irtószer biztosítja, hogy a szezonban a darazsak már biztosan ne okozzanak problémát Önnek és családjának.

Darázsirtás Budapest területén – Online ajánlat kérés

Darázsirtás házilag

darázsirtás
A lódarázs különösen veszélyes darázs fajta

Ha darazsak fészkelték be magukat otthonába, a darázsirtás elvégzésével lehet próbálkozni házilag is, de nagyon veszélyes munkafolyamatról van szó. Akár életveszélyes is lehet a szakértelem, és megfelelő védőfelszerelés nélküli darázsirtás! A lódarázsirtás különösen veszélyes, ez a darázs faj azonnal támad, ha megzavarják a fészküket és nagyon veszélyes a csípésük. Ha nem tudja pontosan, hogy hol taláható a darázsfészek, vagy nehezen megközelíthető helyen van, a darázsirtásra tett próbálkozásai jó eséllyel nem csak veszélyesek, de feleslegesek is lesznek. A darázsirtás Budapest területén gyakran nehezen megközelíthető helyeken válik szükségessé. Nem csak a csípéstől kell tartani a darázsirtást végzőnek, hanem gyakran veszélyes helyekre is be kell mászni. A darázsirtás és a fészkük megközelítése egyarátn szakértelmet igényel. A darázs csípése igen komoly allergiás rohamot okozhat, amely emberéletet is követelhet. Az allergia bármikor kialakulhat. Akár úgy is, hogy Önt korábban csípte már meg darázs, és azt gondolja, nem jelent veszélyt Önnek egy darázscsípés. Ne kockáztasson, bízza szakemberre a darázsirtást Budapesten!

Darázsirtás Budapest +3670 293-9534

Darázsirtás Budapest árak

A darázsirtás Budapest minden kerületében elérhető. A darázsirtást hatékonyan, biztonságosan, szakértelemmel végezzük. Az általunk használt darázsirtó szerek kizárólag szakhatóság által jóváhagyott, engedélyezett irtószerek.

Darázsirtás Budapest

25.000 Ft -tól
Darázsirtás Budapest területén hatékonyan, szakértelemmel. A darázsirtás ár függ a fészek megközelíthetőségétől, a fészek elhelyezkedésétől és magasságától. A leghatékonyabb kezelést szakembereink a helyszínen tudják kiválasztani, melyről tájékoztatják Önt!
  • Fészek a falban, földben 13.800,- Ft
  • Fészek ablakban, teraszon 15.500,- Ft
  • Fészek a széldeszka alatt 15.500-17.800 ,-Ft
  • Fészek állva bejárható padláson 16.500,- Ft
  • Fészek kúszva bejárható padláson 18.500,- Ft
  • Fészek a cserép alatt 18.500,- Ft