Kezdőlap Rovarirtás Darázsirtás Darázsirtás Pest megye

Darázsirtás Pest megye

A darázsirtás Pest megye területén gyakran elkerülhetetlen. Magyarországon, így Pest megyében is, jellemzően négy fajta darázs okoz problémát. Ezek a francia darázs, a német darázs, a kecske darázs és a lódarázs. A darázsirtás Pest megye bármely településén szükségessé válhat, ahol ezek a kellemetlen rovarok megtelepszenek. A pest megyei településeken gyakran találnak fészkük kialakításához ideális körülményeket.

darázsirtás pest megye területén
A darázsirtás Pest megye településein gyakran szükségessé válik

A darazsakat mindenki igyekszik elkerülni, a csípésük nagyon fájdalmas. Gyakran allergiás reakciót is okoznak, mely akár emberéletet is követelhet. Ha a darázsirtás Pest megye területén szükséges, minden esetben kérje szakember segítségét, hogy önmagát és szeretteit biztonságban tudhassa!

Darázsirtás Pest megye területén +3670 293-9534

Darázsirtás Pest megye területén

A darazsak irtása nagy felkészültséget igényel, és kellő körültekintéssel kell végezni. Így a darázsirtás Pest megye területén is jóval biztonságosabb és hatékonyabb, ha szakember végzi azt. A legjobb megoldás, ha az összes, a fészekben lévő darazsat elpusztítjuk. A darázsirtást végző szakember többrétegű védőruhában kezdi meg a darazsak irtását. Először felkutatja a fészket, majd kiválasztja a legjobb darázsirtási módszert, amellyel az irtás a leghatékonyabb lehet.

Szakembereink a helyszínen választják ki az alkalmazandó írtási módszert. A darázsirtást végezhetik permetezéssel, porozással, aeroszolos (spray, hidegköd), vagy füstpatronnal. Az általunk alkalmazott darázsirtó szerek taglózó és kiűző szerek is egyben. A taglózó hatásnak köszönhetően a fészekben lévő darazsak elpusztulnak. A darázsirtás idején a fészken kívül lévő darazsak a kiűző hatásnak hála nem mennek vissza. Az irtószer biztosítja, hogy a szezonban a darazsak már biztosan ne okozzanak problémát Önnek és családjának.

Darázsirtás Pest megye területén – Online ajánlat kérés

Darázsirtás házilag

darázsirtás
A lódarázs különösen veszélyes darázs fajta

Ha darazsak fészkelték be magukat otthonába, a darázsirtás elvégzésével lehet próbálkozni házilag is, de nagyon veszélyes munkafolyamatról van szó. Akár életveszélyes is lehet a szakértelem, és megfelelő védőfelszerelés nélküli darázsirtás!

A lódarázsirtás különösen veszélyes, ez a darázs faj azonnal támad, ha megzavarják a fészküket és nagyon veszélyes a csípésük. Ha nem tudja pontosan, hogy hol taláható a darázsfészek, vagy nehezen megközelíthető helyen van, a darázsirtásra tett próbálkozásai jó eséllyel nem csak veszélyesek, de feleslegesek is lesznek. A darázsirtás Pest megye területén gyakran nehezen megközelíthető helyeken válik szükségessé. A fák lombkoronájában, a padláson, melléképületek tetőszerkezetében, vagy akár a földben is kialakíthatják fészküket a darazsak.

Nem csak a csípéstől kell tartani a darázsirtást végzőnek, hanem gyakran veszélyes helyekre is be kell mászni. A darázsirtás és a fészkük megközelítése egyarátn szakértelmet igényel. Ha nagy méretű a fészek, ne próbálja azt leverni, ez a darázsirtás folyamatát is megnehezíti.

A darázs csípése igen komoly allergiás rohamot okozhat, amely emberéletet is követelhet. Az allergia bármikor kialakulhat. Akár úgy is, hogy Önt korábban csípte már meg darázs, és azt gondolja, nem jelent veszélyt Önnek egy darázscsípés. Ne kockáztasson, bízza szakemberre a darázsirtást Pest megyében!

Darázsirtás Pest megye +3670 293-9534

Darázsirtás Pest megye árak

A darázsirtás Pest megye minden településén elérhető. A darázsirtást hatékonyan, biztonságosan, szakértelemmel végezzük. Az általunk használt darázsirtó szerek kizárólag szakhatóság által jóváhagyott, engedélyezett irtószerek, emberre, kisállatokra nem veszélyesek.

Darázsirtás Budapest

13.800 Ft -tól
Darázsirtás Pest megye területén hatékonyan, szakértelemmel. A darázsirtás ár függ a fészek megközelíthetőségétől, a fészek elhelyezkedésétől és magasságától. A leghatékonyabb kezelést szakembereink a helyszínen tudják kiválasztani, melyről tájékoztatják Önt!
  • Fészek a falban, földben 13.800,- Ft
  • Fészek ablakban, teraszon 15.500,- Ft
  • Fészek a széldeszka alatt 15.500-17.800 ,-Ft
  • Fészek állva bejárható padláson 16.500,- Ft
  • Fészek kúszva bejárható padláson 18.500,- Ft
  • Fészek a cserép alatt 18.500,- Ft