Kezdőlap Rovarirtás Hangyairtás

Hangyairtás

A hangyairtás leggyakrabban a kerti, vagy gyepi hangya, a házi hangya, illetve a fáraóhangya jelenléte miatt válik szükségessé. Ezek a hangyafajták mindenevők, a cukros tápláléktól kezdve a húsokon át bármit megesznek. Azon kívül, hogy nagyon zavaró és kellemetlen jelenlétük a lakásban, akár fertőzéseket is terjeszthetnek, és csípésük sem kellemes. Ezért ha elszaporodnak otthonában a hangyák, ne várjon tovább, a hangyairtás a lakásban, házban elkerülhetetlen lesz!

Hangyairtás megrendelése +3670 293-9534

Kerti hangya, gyepi hangya, fáraó hangya irtása

A hangyairtáshoz, történjen házilag, vagy szakember által, nagy segítség, ha meg tudja figyelni, hogy hol jutnak be a hangyák az otthonába. Ezek leggyakrabban apró rések a fugán, kisebb repedések, általában a fal és a padló találkozásánál. Így a lehetőségek igen tágak, hiszen a hangya testmérete igen apró, így szinte bárhol átfér. A hangyairtás ezért első sorban ezekre a helyekre irányul, a hangyák fő vonulási útvonalába. Az otthonában tapasztalt hangyák kivétel nélkül dolgozók, akik élelmet visznek társaiknak a hangyabolyba. Ha megfelelő élelemszerzési helyet találnak az Ön otthonában, hamarosan sokkal többen fognak visszatérni az élelemért, és ellepik a lakást. Legyen kerti hangya, gyepi hangya, vagy fáraó hangya irtása, általában a hangyairtáshoz nem szükséges előkészület az Ön részéről.

hangyaírtás

Hangyairtás a lakásban permetezéssel, porozással

A hangyairtást permetezéssel végzik a szakemberek, ha a kezelendő felület erre megfelelő, azaz nem porózus, poros, nincs ami beszívja a hangyairtó szert. A legtöbb helyszínen ezt a megoldást lehet alkalmazni. A permetezés során mikrokapszulás irtószerrel képzett tartós hangyairtó sáv hosszú távon gondoskodik arról, hogy az otthonába betérő dolgozók találkozzanak a méreggel. A mikrokapszulák a lábaikra, testükre tapadnak, így a hangyabolyba is bejuttatják a hangyairtó szert, és a bolyban lévő hangyákat is pusztitják. A permetezéssel kijuttatott vegyszer néhány hónap után lebomlik, de addigra az Ön otthona kikerül a hangyák napi útvonalából. Az írtás szezonjában már jó eséllyel nem találkozik ezekkel az apró kis rovarokkal. A kijuttatott hangyairtó permet nem hagy nyomot, száradás után nem látható.

Kerti hangyairtás, porozással

A hangyairtás porozással akkor válik szükségessé, ha a hangyák olyan helyre költöztek be, olyan helyen jutnak be a lakásba, amelyet permetezéssel nem lehet elérni. A hangyairtó porhoz kell nyúlni abban az esetben is, ha a kezelendő felület nedvszívó képességű, és beszívná a permetszert. Hangyaboly irtására is kiválóan alkalmas, a hangyairtó por azonnali taglózó hatása miatt a hangyairtás hatékonysága igen magas. Elsősorban kerti hangyairtás során alkalmazzák a boly elpusztítására, de esetenként a repedésekbe költözött hangyák esetén is használják.

Ajánlatkérés hangyairtásra

Hangyairtás otthon gélezéssel

Nem csak a csótányirtásra alkalmazható géles irtószer. A hangyairtás során is alkalmazható gélt adagolópisztolyból juttaják ki szakembereink. A hangyairtó gél szintelen, szagtalan, de nagyon vonzó a hangyák számára. Működése megegyezik a permetezéses hangyairtással, a dolgozók segítségével a teljes bolyt elpusztítjuk. Megfelelő elhelyezés esetén olyan helyiségekben is elvégezhető a hangyairtás, ahol gyakori felmosás szükséges. A kihelyezett hangyairtó gél nem hagy nyomot, és a hangya fertőzöttség megszűnése után a kihelyezett tárolóeszközök könnyen összegyűjthetők.

Gyerekbarát hangyairtás

A hangyairtás otthon, a hangyairtás a lakásban teljesen biztonságos. A hangyairtás és bármely rovarirtási szolgáltatásunk során felhasznált vegyszereink kivétel nélkül engedéllyel rendelkező, jóváhagyott irtószerek. Az általunk használt anyagok semmilyen veszélyt nem jelentenek Önre vagy családjára. Házi kedvencei is biztonságban vannak, ha minket választ. Az irtószerek csak a hidegvérű élőlényekre jelentenek veszélyt, így amennyiben Ön kedvtelésből hidegvérű élőlényt tart, tájékoztassa erről szakemberünket!

A hangyairtást megelőzően munkatársunk telefonon felkeresi Önt, és részletesen tájékoztatni fogja Önt a hangyairtási munka menetéről.

Megrendelem a hangyairtást +3670 293-9534

gyerekbarát hangyairtás

Hangyairtás házi praktikák

A hangyairtás szódabikarbóna felhasználásával, amennyiben csak néhány hangyáról van szó, eredményes lehet. A hangyairtás otthon, a hangyairtás a lakásban házilag, általában a szódabikarbónás módszer kipróbálását jelenti.  A hangyák vonulási útjába kell kiszórni némi szódabikarbónát, amelyet a hangyák elfogyasztanak, és elpusztulnak tőle.

Ajánlatkérés hangyairtásra

Azonban egy komoly hangyainvázió esetén a hangyairtás a lakásban sokkal komolyabb szaktudást és irtószerek alkalmazását követeli meg. A profi hangyairtás szódabikarbona, vagy egyéb hangyairtás házi praktikák alkalmazásánál jóval hatékonyabb.


Ajánlatkérés hangyairtásra


Hagyairtás ára

Hangyairtás ára

9.000 Ft -tól