test
Kezdőlap Rovarirtás

Rovarirtás

A rovarok az egyik legleggyakrabban gondot okozó kártevők a háztartásokban. A rovarirtás a leggyakrabban, az ágyi poloska, a darázs és a csótány miatt válik szükségessé. Minden hatékony rovarirtás szakértelmet igényel. Házilag ezekkel a kártevőkkel nagyon nehéz felvenni a harcot. Gyakori még a rágcsálók jelenlétei is a lakásban, melyek irtása szintén komoly szaktudást igénylő munka..

Rovarirtás ajánlatkérés +3670 293-9534

Poloska, ágyi poloska irtás

Az ágyi poloska irtás az egyik legnehezebb feladata a rovarirtóknak. A poloskairtás nagy tudást igényel, fontos ismerni az ágyi poloska szokásait. A hatékony ágyi poloska irtás szakembert igényel. Gyakran kialakul a poloska esetén az irtószerrel szembeni ellenálló képesség. Ezért fontos, hogy több komponensű poloskairtó szert használjon az ágyi poloska irtás elvégzője. Ilyen szerek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, azokat kizárólag a rovarirtás szakmában dolgozók tudják beszerezni.

Darázsirtás

A darázsirtás különösen veszélyes. A darazsak csípése nagyon fájdalmas. A darázscsípés nagyon veszélyes is lehet, gyakran okoz allergiás reakciót, amely akár életveszélyes is lehet. A darázsirtás megkezdését csak védőöltözetben szabad megkezdeni. A darázsfészek gyakran nehezen megközelíthető helyeken található. A darázsirtás során a fészekben lévő darazsakat, és főképp a királynőt el kell pusztítani. A fészek újraépítésének megakadályozására darázsriasztó szert is használni kell a darázsirtás közben. Ez garantálja, hogy ugyanarra a helyre már nem költöznek vissza a darazsak abban az évben.

Rovarirtás – Online ajánlatkérés

Csótányirtás

A csótány a leggyakrabban előforduló rovar. A csótányirtás nagyon gyakori munka, főképp a társas, vagy panelházak környékén. Nagyon szapora rovarok, a rovarirtás gyakran miattuk válik szükségessé. Ahol egy csótány van, szinte egészen biztos, hogy több is van. Éjszakai életmódjuk miatt általában csak akkor észrevehető a csótány jelenléte, ha már elszaporodtak. Ilyenkor a csótánycsapdák, házi csótányirtás nem érnek semmit. A csótányirtás elkerülhetletlen lesz.

Rágcsálóirtás

Ugyan nem rovarok, de a rágcsálók nagyon sok bosszúságot tudnak okozni egy háztartásban, vagy a ház körül. Nagyon gyakori kártevők. A patkányirtás és az egérirtás a leggyakrabban előforduló rágcsálóirtó munkák. A rágcsálóirtás során, mind a patkányirtás, mind az egérirtás vonatkozásában elsődlegesen a biztonságot tartjuk szem előtt. A patkányirtás vagy egérirtás során felhasznált mérgezett csalétkeket biztonságosan, zárt dobozban helyezzük ki. A hatékony patkányirtás vagy egérirtás szakértelmet igényel.

Mindegy, hogy poloskairtás, ágyi poloska irtás, egérirtás, patkányirtás, csótányirtás, darázsirtás , segítünk Önnek, megszabadítjuk a kártevőktől!

Rovarirtás ajánlatkérés +3670 293-9534

 

 

Hogyan tudja igénybe venni a rovarirtást?

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és kérjen ajánlatot rovarirtásra! Kollegáink részletesen tájékoztatják majd Önt a rovarirtással kapcsolatos kérdésekben!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően időpontot egyeztetünk a rovarirtásra. Amennyiben Önnek is megfelelő és a közelben dolgozunk, akár még aznap is elvégezzük a rovarirtást

Munka elvégzése

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a rovarirtás területén, így biztos lehet abban, hogy megszabadítjuk a kártevőktől! A munkánkra a legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk!

Miért válasszon minket a rovarirtásra?

Évtizedes tapasztalat

Vállalkozásunk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás területén.

Időben érkezünk

A megbeszélt időpontot betartjuk, így Önnek nem kell egész nap a rovarirtót várni.

100% Garancia

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk az elvégzett munkára! A garancia feltételeiről mindig pontosan és korrekten tájékoztatjuk!